Welkom TERUG vanaf
20 AUGUSTUS

Welkom terug vanaf
20 augustus

Domein Hoeve
de blauwpoorte

Genieten in een adembenemende omgeving

Het is geen normale zomer. Waar we normaal genieten van prachtige huwelijken en schattige babyborrels moeten we het nu met een stuk minder sociaal contact doen. We blijven niet bij de pakken zitten, Hoeve De Blauwpoorte en al haar partners stampen deze zomer Bleu uit de grond. Een exclusief restaurant en Lounge met Bar. Volledig in de romantische sfeer zoals onze klanten gewoon zijn en dat in alle veiligheid.

Na een eerste 6 succesvolle weken geven we een vervolg aan Bleu met een aangepast concept vanaf 20 augustus. 

Bleu Fine Food Resto

Zin om in een adembenemend kader te dineren? Het kan! Aan de oever van onze vijver en in de luwte van onze feesttent geniet u van een culinaire ervaring. 

Vanaf donderdag 20 augustus dompelt chef Xander Verzelen u onder in de wereld van seafood gerechten. Liever vlees of een vegetarisch gerecht? Dat kan natuurlijk ook.

De nadruk ligt op ultiem culinair genot. Ons team heeft een unieke visie en focust zich niet enkel op lekker koken, maar het uitwerken van een bijzonder totaalconcept. Een wow-gevoel geven is onze troef. 

Bovendien serveren we op zondag een verfijnde en uitgebreide verrassingsbrunch.

Laat u verrassen en reserveer nu al uw tafel want de plaatsen zijn beperkt.

Van 2 tot 10 personen

Wij ontvangen graag u en uw bubbel in een veilige omgeving. U krijgt een tafel toegewezen waar u met 2 tot 10 personen een hele avond kan genieten in alle veiligheid.

Unieke ervaring

Bij Bleu kan u rekenen op een uniek avondje culinair genieten. Chef Xander Verzelen gebruikt zijn passie voor puur en lekker koken om u te verbazen met heerlijke seafood gerechten. Hij haalde zijn ervaring bij Hof van Cleve, David Selen, Geranium in Kopenhagen, Dinner by Heston Blumenthal en The Clove Club in londen. 

Adembenemende locatie

Bij Hoeve De Blauwpoorte organiseren wij de meest romantische huwelijken en schattigste babyborrels. Uitzonderlijk stellen wij een stuk van onze locatie open voor onze Fine Food resto. Kom dus zeker langs en ontdek deze verborgen parel in Kortrijk.

Bleu BRUNCH

Elke zondag kan je bij Bleu genieten van een verfijnde en uitgebreide verrassingsbrunch vanaf 9u30. Laat u verrassen en reserveer nu al uw tafel. 

Bleu Brunch – 45 euro PP

Bleu lounge & bar

Voor de lounge en bar werken we zonder reservatiesysteem. Je kan dus gewoon langskomen wanneer je wilt. We verwelkomen je graag tot groepen van 10 personen. Nip van een verfrissende cocktail en proef van de heerlijke tapas terwijl u wegdroomt in de prachtige setting van Hoeve De Blauwpoorte.

Openingsuren

Kom zonder reservatie genieten van een lekkere cocktail met tapas in onze Bleu Lounge & bar.

Of reserveer een tafel voor een avondje culinaire verwennerij of de verrassingsbrunch aan de oever van onze vijver in onze Bleu fine food resto. 

Fine food resto

Ma – woe: gesloten
Do: 19u – 23u
Vrij: 19u – 1u
Za: 19u – 1u
Zo: 9u30 – 15u

Bar & lounge

Ma – woe: gesloten
Do: 19u – 23u
Vrij: 19u – 1u
Za: 19u – 1u
Zo: 9u30 – 15u

MET PASSIE VOOR
HET ORGANISEREN

Bleu, een concept van Hoeve De Blauwpoorte

Bleu is een concept van Hoeve De Blauwpoorte bekend om onze huwelijks- en familiefeesten, babyborrels en B2B events. Dit jaar gooit het Corona virus serieus wat roet in het eten voor ons maar vooral voor al onze koppeltjes die uitkeken naar hun droomdag. Met veel spijt in het hart hebben we heel wat feesten moeten uitstellen.

Ondertussen blijven wij niet bij de pakken zitten en verwelkomen wij u bij Bleu waar u kan genieten van onze prachtige locatie in alle veiligheid. En waar u toch al even kan wegdromen van uw toekomstig feest in Hoeve De Blauwpoorte…

Feesten kan nog even niet, maar dromen mag!

Bleu Lounge & bar
Trouwlocatie Hoeve De Blauwpoorte
Trouwlocatie in Kortrijk Hoeve De Blauwpoorte

In samenwerking met ...

  • Bleu - Restaurant en bar in Kortrijk
  • Bleu - Restaurant en bar in Kortrijk