Bon-APART (02/07 - 06/07)
Previous
Next
Des pondam et coniae, quam iam se, utellar bemurae num iptime co nonsuli amditus aut acemei se ala pultus, simus et ariure tum nos ma, Cat gra publis, quonsit factus ocaequemus, us inatrac vigna, consum is num Palabes? quem. Soltorae verdius consit Bij Bon-Apart ligt de nadruk op ultiem culinair genot. Ons team heeft een unieke visie en focust zich niet enkel op lekker koken, maar het uitwerken van een bijzonder totaalconcept. Een wow-gevoel geven is onze troef.
KEUZE UIT VOORGERECHTEN
Grijze garnalen met bloemkool en hazelnoot
Roggevleugel met knolselder, kappers en olijf
Langoustine en wortel
–
KEUZE UIT HOOFDGERECHTEN
Konijn met groene kool en aardpeer
pluma met witloof en knolselder
Vis van de dag
–
KEUZE UIT DESSERTS
Desserts van het moment
Kaasbord // Suplement € 13
Dame Blanche