Bon-APART (02/07 - 06/07)

Previous
Next

Des pondam et coniae, quam iam se, utellar bemurae num iptime co nonsuli amditus aut acemei se ala pultus, simus et ariure tum nos ma, Cat gra publis, quonsit factus ocaequemus, us inatrac vigna, consum is num Palabes? quem. Soltorae verdius consit Bij Bon-Apart ligt de nadruk op ultiem culinair genot. Ons team heeft een unieke visie en focust zich niet enkel op lekker koken, maar het uitwerken van een bijzonder totaalconcept. Een wow-gevoel geven is onze troef.

KEUZE UIT VOORGERECHTEN

Grijze garnalen met bloemkool en hazelnoot
Roggevleugel met knolselder, kappers en olijf
Langoustine en wortel

KEUZE UIT HOOFDGERECHTEN

Konijn met groene kool en aardpeer
pluma met witloof en knolselder
Vis van de dag

KEUZE UIT DESSERTS

Desserts van het moment
Kaasbord // Suplement € 13
Dame Blanche

2 gangen = € 45 p.p
excl. dranken
3 gangen = € 60 p.p
excl. dranken