Reserveer uw tafel voor de Fine Food Resto

Zin om in een adembenemend kader te dineren? Het kan! Aan de oever van onze vijver en in de luwte van onze feesttent geniet u van een culinaire ervaring. 

Chef Xander Verzelen gebruikt zijn passie voor puur en lekker koken om u te verbazen met heerlijke seafood gerechten. Liever vlees of een vegetarisch gerecht? dat kan natuurlijk ook. Xander haalde zijn ervaring bij Hof van Cleve, David Selen, Geranium in Kopenhagen, Dinner by Heston Blumenthal en The Clove Club in londen. 

De nadruk ligt op ultiem culinair genot. Ons team heeft een unieke visie en focust zich niet enkel op lekker koken, maar het uitwerken van een bijzonder totaalconcept. Een wow-gevoel geven is onze troef. 

Wil jij graag de fruits de mer schotel bestellen? (vanaf 2 personen) Vermeld dit dan even bij de opmerkingen van uw reservatie. 

Wist je trouwens al, dat wij op zondag een heerlijk verfijnde en uitgebreide verrassingsbrunch serveren? Reserveer je tafel nu al. 

Reserveer nu,
de plaatsen zijn beperkt

Opmerking: Het uur dat je aanduidt bij de reservatie is het uur dat we jou verwelkomen aan tafel. Wens je eerst nog gezellig te aperitieven met een glaasje en eventueel wat tapas in onze lounge, kan dit al vanaf 18u. Je hoeft niet te reserveren in de lounge.